BOSAN DENGAN RUMAH ANDA YANG BIASA-BIASA? INI TIPS DEKORASI TAMPAK LEBIH MEWAH

JOM UPGRADE!

Rumah ibarat sebuah kotak kosong yang harus diisi dan diwarnai dengan baik. Kemampuan unik untuk mengubah setiap ruang menjadi sesuatu yang menyamankan adalah sesuatu bonus bagi melengkapkan kehidupan individu mahupun keluarga tersayang.

Ada banyak alasan mengapa dekorasi rumah menjadi sangat penting bukan sahaja sebagai tempat berlindung malah sebagai tempat menyimpan kenangan. Dekorasi yang baik juga membantu meningkatkan tahap hubungan antara keluarga dan rakan-rakan.

Secara tidak langsung, dekorasi rumah pasti akan memberikan mood yang positif dan pasti membantu meningkatkan momentum kerja dan tugasan seharian anda.

Nak cuba dekorasi baru untuk rumah anda tapi tak banyak bajet? Bawangputih ingin kongsikan tips daripada Projek Makeover untuk upgrade dekorasi rumah anda menjadi konsep mewah, inggeris moden.

1.Gunakan pemilihan warna cat daripada tona putih atau kelabu. Ini merupakan warna asas yang selalu digunakan untuk kediaman Inggeris Moden.

2. Gunakan wainscoting daripada material kayu nyatoh bagi menonjolkan elemen inggeris moden dan untuk kualiti material yang tahan lama.

3. Pilih perabot jenis chesterfield untuk jenis perabot-perabot di kediaman rumah anda.

4. Letakkan elemen emas di aksesori untuk lebih tampak mewah dan class di ruang utama.

5. Pilih wangian beraroma ros atau vanilla bagi menaikkan aura dan memberi keselesaan ketika berada di ruang pilihan.

Bagi yang inginkan konsep rumah mewah dengan bajet yang rendah, anda boleh dapatkan promosi terbaharu daripada Projek Makeover bermula Ogos 2019. Pakej ditawarkan adalah pakej adalah koleksi Gold meliputi Pakej VVIP, Pakej VIP dan Pakej Basic.

Selain itu, anda juga berpeluang untuk mendapat penjimatan sehingga RM7000 dan berpeluang memenangi hadiah telefon pintar.

Projek Makeover adalah salah satu usaha dekorasi mengubahsuai kediaman anda berkonsepkan mewah dengan harga berpatutan.

Untuk maklumat lanjut boleh ikuti dan like Facebook serta follow Instagram Projek Makeover.

Jangan lupa share dan hashtag #dekosampaijadi